Ποιοί είμαστε facebook twitter youtube

Σας καλωσορίζουμε

Επιλέξατε ένα σωστό και τεχνικά έμπειρο φορέα, για να σας λύσει ότι πρόβλημα προέκυψε ή είναι πιθανό να προκύψει σχετικό με την ασφάλειά σας, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε περιουσιακό σας στοιχείο.
Διαθέτουμε πείρα, τεχνική επάρκεια, αναλώσιμα, νόμιμη άδεια, συνεργασία με άλλους σχετικά συγγενείς φορείς, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.


Car-locks.gr

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ


Έχουμε το προνόμιο να είμαστε συνεχιστές ενός από τους πρώτους κλειδαράδες της χώρας. Του ΙΩΑΝΝΗ  ΜΑΝΔΕΝΑΚΗ που γεννήθηκε το 1910.
Το 1982 την σκυτάλη παίρνουν οι γιοι του ΣΤΑΥΡΟΣ  ΜΑΝΔΕΝΑΚΗΣ και ο μικρότερος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΜΑΝΔΕΝΑΚΗΣ που επί πολλά χρόνια είχαν μαθητεύσει κοντά στον πατέρα τους.

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ανοίγει ξεχωριστή επιχείρηση στον ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ και την κρατά μέχρι την ημέρα της συνταξιοδότησης του το 2008. Σ’ αυτό το μεταξύ ο Σταύρος δραστηριοποιείται μαζί με άλλους συναδέλφους, για τη επανασύσταση του Σωματείου.

Ασκεί για ένα μακρύ διάστημα, τα καθήκοντα του πρόεδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Α.Ε.Κ, παίρνει μέρος σαν εκπαιδευτής στα επιμορφωτικά σεμινάρια για τους νέους συναδέλφους, συμμετέχει στην σύνταξη και την υλοποίηση του νόμου περί του «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ  ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΟΣ» του κλάδου, συγγράφει μια σειρά τεχνικών και ιστορικών βιβλίων για την κλειθροποιία, όπως για παράδειγμα το βιβλίο «Η ιστορία της κλειδαριάς δια μέσου των αιώνων», που κοσμεί σήμερα τα ράφια της «Εθνικής Βιβλιοθήκης» και όχι μόνο…

Για τις υπηρεσίες του αυτές, η Γενική Συνέλευση του Σ.Α.Ε.Κ τον ανέδειξε ως ΕΠΙΤΙΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟ του.


Άξιοι συνεχιστές της επιχείρησης είναι ο επί χρόνια συνεργάτης του Σταύρου, ΑΝΤΩΝΗΣ  ΜΠΙΦΣΑΣ ,  που επεκτείνει την επιχείρηση και με τον άριστα απόφοιτο  στα ηλεκτρονικά συστήματα γιο του, ΒΑΓΓΕΛΗ  ΜΠΊΦΣΑ και την πολύχρονη εμπειρία της συγκεκριμένης επιχείρησης, έχουν κατά κοινή ομολογία, αναδειχθεί εξπέρ στις απαιτήσεις της σημερινής τεχνολογίας και ηλεκτρονικών εφαρμογών που αφορούν την χρήση, μετατροπή, επισκευή, αντικατάσταση, αντιγραφή κ.ά κλειδιών και κλειδαριών.
Έτσι απλά: ΑΥΤΟΙ  ΕΙΜΑΣΤΕ.  

Μέλη του Συνδέσμου Αναγνωρισμένων Επαγγελματιών Κλειθροποιών Σ.Α.Ε.Κ